ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πανδημία: Στο «κόκκινο» Κοζάνη και Δυτική Αττική – Ανησυχητική κατάσταση

Πανδημία: Στο «κόκκινο» Κοζάνη και Δυτική Αττική – Ανησυχητική κατάσταση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ιδιαίτερη ανησυχία επικρατεί στο υπουργείο Υγείας και τους λοιμωξιολόγους για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες ειδικά σε Κοζάνη και δυτική Αττική, σύμφωνα με όσα είπε ο υπ.Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Κατά τη σημερινή ενημέρωση για την εξάπλωση του κορωναϊού στη χώρα μας, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας αναφέρθηκε ξεχωριστά στις Περιφερειακές Ενότητες Κιλκίς, Ξάνθης, Πιερίας, Δράμας, Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Ροδόπης, Γρεβενών, Πέλλας και Λάρισας, υπογραμμίζοντας ότι «αυτή τη στιγμή συνεδριάζει η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για την κατάσταση η οποία κρίνεται σοβαρή σε ό,τι έχει να κάνει κατά κύριο λόγο με το νομό Κοζάνης αλλά και με τη Δυτική Αττική με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα τα οποία παρατηρούμε».

Επισημαίνοντας «την πολλή μεγάλη πίεση που δέχεται η Ευρώπη και τα μέτρα τα οποία έρχονται να πάρουν μια σειρά από χώρες για την αναχαίτιση του κορωναϊού» ο κ. Κικίλιας τόνισε πως «ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί».

«Θέλουμε να υπερασπιστούμε τον κόπο και την προσπάθεια όλων αυτών των εβδομάδων» υπογράμμισε, και γι αυτό «εάν και εφόσον επιδεινωθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα, θα επαναξιολογηθούν όλα τα μέτρα ανάλογα με τους δείκτες και τα επιδημιολογικά στοιχεία τα οποία θα προκύπτουν».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Θεσσαλονίκη σε κινηματογραφικό ρυθμό – Το 67ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ανοίγει αυλαία με την υποστήριξη της Allwyn

Αλλεπάλληλες απειλές για βόμβες σε αεροπλάνα – Απειλή και σε πτήση της Aegean Airlines

ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Πώς ξεσκεπάστηκε η απάτη μετά από καταγγελία

ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Φιρινίδης και Μανησιώτη ήταν καλά παιδιά, λένε οι συγγενείς – Απορούσαν όμως που τα έβρισκαν τα λεφτά

ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Οικογενειακή οργάνωση- Διερευνάται αν η μαμά της συντρόφου έδινε συμβουλές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...