ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο, Παύλος Φύσσας,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκλεισε ο σταθμός Πανεπιστήμιο του Μετρό, κατόπιν εντολής της αστυνομίας, καθώς στις 18.00 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.
Συγκεντρώσεις θα γίνουν επίσης την Πέμπτη, ημέρα κατά την οποία κλείνει ένας χρόνος από τη δολοφονία.
Σε αυτές θα συμμετάσχουν τόσο η ΓΣΕΕ όσο η ΑΔΕΔΥ, που καλούν τους εργαζομένους να λάβουν μέρος στις ειρηνικές εκδηλώσεις μνήμης που διοργανώνονται σε όλη τη χώρα.
Συγκεκριμένα, στην Αθήνα την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο Κερατσίνι, στην Παναγή Τσαλδάρη στις 18.00, ενώ την Παρασκευή θα γίνει συναυλία των «Φίλων του Π. Φύσσα» στο Σύνταγμα στις 17.00.






















































