ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την παράταση της προσωρινής κράτησης του Γιώργου Ρουπακιά, δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα διατάσσει με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών.
Οι εφέτες, με το βούλευμά τους θεωρούν ότι ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του μουσικού και για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή πρέπει να παραμείνει στη φυλακή και για τρίτο εξάμηνο.
Το βούλευμα εκδόθηκε ενόψει της συμπλήρωσης σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 21 Σεπτεμβρίου, 12 μηνών προσωρινής κράτησης για τη δολοφονία του μουσικού, έγκλημα που οδήγησε στη δικαστική έρευνα για την παράνομη δράση της Χρυσής Αυγής.
























































