ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, Νίκη Κεραμέως, Πανελλαδικές Εξετάσεις, Πανελλήνιες Εξετάσεις, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εν μέσω πανδημίας και με κλειστά σχολεία και Πανεπιστήμια, η υπουργός Παιδείας εξαγγέλλει αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με δύο μηχανογραφικά και ελάχιστη βάση εισαγωγής, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τμήμα παιδείας της πολιτικής κίνησης ΠΡΑΤΤΩ του Νίκου Κοτζιά.
«Δυστυχώς το σύστημα των Πανελλαδικών εξετάσεων βρίσκεται εδώ και χρόνια στο επίκεντρο συνεχών αλλαγών, μικροκομματικών αντιπαραθέσεων και ρουσφετολογικών πολιτικών», συνεχίζει και προτείνει:
«Η χώρα χρειάζεται ένα σταθερό και αδιάβλητο σύστημα εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση και κυρίως κατάργηση της παραπαιδείας και της στείρας αποστήθισης γνώσεων που σκοτώνουν τη δημιουργική σκέψη των μαθητών.
»Οι αλλαγές “στο πόδι” που προωθεί η κα Κεραμέως επιδεινώνουν την κατάσταση και δημιουργούν πρόσθετη ανασφάλεια και άγχος στους μαθητές και στις οικογένειές τους.
»Το ΠΡΑΤΤΩ πιστεύει στην ανάγκη αναβάθμισης και αναμόρφωσης του εκπαιδευτικού μας συστήματος και αυτό προϋποθέτει στρατηγικό σχέδιο και δημοκρατική ευαισθησία, στοιχεία που δεν διαθέτει η σημερινή κυβέρνηση».
























































