ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια του Έλληνα χειριστή που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με την επανέναρξη των κοινοβουλευτικών εργασιών που έχει προγραμματιστεί για τις 11 Ιανουαρίου, θα έχουμε αλλαγές στη σύνθεση της Ολομέλειας και ειδικότερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Παναγιώτης Κουρουμπλής θα πάρει την έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου, καθώς δημοσιεύτηκε η απόφαση του εκλογοδικείου που δικαιώνει τον πρώην υπουργό.
Έτσι, με την πρώτη συνεδρίαση του νέου έτους θα έχουμε και την ορκωμοσία του κ. Κουρουμπλή.
Θυμίζουμε ότι στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθήνας τέσσερις βουλευτές.
Οι τρεις πρώτοι εξελέγησαν καθαρά και με διαφορά ως προς τον αριθμό ψήφων ο ένας απ’ τον άλλον.
Πρώτος ο Γιάννης Δραγασάκης, δεύτερος ο Δημήτρης Βίτσας και τρίτη η Χαρά Καφαντάρη.
Στην τέταρτη και τελευταία εκλόγιμη θέση όμως, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος έλαβε 13.912 ψήφους έναντι 13.905 του κ. Κουρουμπλή.
Η έδρα κρίθηκε δηλαδή σε επτά μόλις ψήφους.
Ο κ. Κουρουμπλής προσέφυγε αμέσως στο Εκλογοδικείο υποστηρίζοντας ότι δεν προσμετρήθηκαν κάποια ψηφοδέλτιά του, ζητώντας επανακαταμέτρηση.
Η εξέταση της υπόθεσης θα γινόταν αρχές του έτους αλλά καθυστέρησε λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού.
Τώρα, όμως, μετά και την επανακαταμέτρηση το εκλογοδικείο δικαιώνει τον κ. Κουρουμπλή ο οποίος κατατάσσεται τελικά τέταρτος και παίρνει την έδρα με διαφορά περίπου 200 ψήφων από τον κ. Παπαχριστόπουλο.
























































