ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κάμαλα Χάρις, Ντόναλντ Τραμπ, Τζόρτζια, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις, Υποκλοπές,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η εκλεγμένη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, η Δημοκρατική Κάμαλα Χάρις, χαρακτήρισε την προσπάθεια του Ρεπουμπλικάνου απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για να ανατραπεί το αποτέλεσμα των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου στην Τζόρτζια «ξεδιάντροπη κατάχρηση εξουσίας».
Συνεχίζοντας την προσπάθειά του να ακυρώσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών, στις οποίες ηττήθηκε από τον Τζο Μπάιντεν, ο Τραμπ, σε τηλεφωνική συνδιάλεξη που διήρκεσε μία ώρα προχθές Σάββατο, άσκησε πίεση σε αξιωματούχους σε αυτή την πολιτεία του νότου να «βρουν» τις σχεδόν 12.000 ψήφους που χρειάζονται για να ανατραπεί η ήττα του, σύμφωνα με ηχητικό απόσπασμα που αναρτήθηκε την Κυριακή στον ιστότοπο της εφημερίδας The Washington Post.
Ο τρόπος που ενεργεί ο Τραμπ δείχνει πως έχει καταληφθεί από «απελπισία», έκρινε η Χάρις, που εκφράστηκε σε προεκλογική συγκέντρωση στη Σαβάνα ενόψει της αναμέτρησης στην οποία κρίνονται οι δύο έδρες της Τζόρτζιας στη Γερουσία αύριο Τρίτη.
Ο υπουργός Εσωτερικών της Τζόρτζιας, ο Μπραντ Ράφενσπεργκερ -Ρεπουμπλικάνος- απέρριψε τους ισχυρισμούς του Τραμπ στη συνδιάλεξη, επισημαίνοντας πως βασίζονται σε θεωρίες συνωμοσίας που έχουν καταρριφθεί.
«Δεν έχει ιδέα!» επέμεινε ο πρόεδρος μέσω Twitter χθες αναφερόμενος στον Ράφενσπεργκερ, στον οποίο ανέφερε ότι τηλεφώνησε για να του θέσει το ζήτημα της «νοθείας» στην Τζόρτζια.
Οι αυριανές επαναληπτικές εκλογές στην πολιτεία θα καθορίσουν την ισορροπία ισχύος στη Γερουσία.
Τόσο ο Τραμπ, όσο και ο Μπάιντεν θα εμφανιστούν σε προεκλογικές εκδηλώσεις στην πολιτεία σήμερα.























































