ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Βίντεο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), Ντουμπάι, Πέτρος Κωστόπουλος, Πρωτοχρονιά,


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας τις προηγούμενες μέρες με αφορμή την παρουσία του πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Ντουμπάι, μαζί με άλλους Έλληνες celebrities και μαζί με την φημολογούμενη νέα του σύντροφο Κατερίνα Λιόλιου.
Την Τετάρτη, λοιπόν, επέστρεψε μόνος του (χωρίς την Κατερίνα Λιόλιου) στην Ελλάδα και εξαπέλυσε επίθεση στους επικριτές του.
Ειδικότερα, ο Πέτρος Κωστόπουλος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο μίλησε για «δολοφονία χαρακτήρων» και τόνισε ότι στο Ντουμπάι πήγε για δουλειά.
Μάλιστα είπε ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ για όλα τα σχόλια γράφτηκαν και ακούστηκαν για εκείνον.
Μάλιστα, με το που έφτασε στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό και πριν βγουν τα αποτελέσματα όλων των επιβατών, πήγε να φύγει από το αεροδρόμιο.
Η κίνηση του αυτή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των συνεπιβατών του, με αποτέλεσμα να γίνει έντονο επεισόδιο με διαμαρτυρίες και φωνές, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.























































