ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Καύκασος, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Ναγκόρνο Καραμπάχ, Πακιστάν, Τουρκία,


















































ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με το «αζημίωτο» ο πόλεμος που έκανε η Τουρκία υποστηρίζοντας το Αζερμπαϊτζάν ενάντια στους Αρμενίους στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. Όπως αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο, ο υπουργός Εξωτερικών του Αζερμπαϊτζάν, Τζεϊχούν Μπαϊράμοφ, προσκάλεσε «εταιρείες από το Πακιστάν και την Τουρκία να συμμετάσχουν στην ανοικοδόμηση της γης που ανακτήθηκε» από τους Αρμενίους, σύμφωνα με την Haber Turk.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μαζί με τους υπουργούς Εξωτερικών του Πακιστάν και του Αζερμπαϊτζάν σε κοινή συνέντευξη Τύπου μετά από Τριμερή Συνάντηση, δήλωσε ότι έχουν αποφασίσει να αναπτύξουν τις σχέσεις τους σε πολλούς τομείς.
«Αποφασίσαμε να λάβουμε σημαντικά μέτρα για τη βελτίωση της σταθερότητας και της ευημερίας», είπε.
Η συνάντηση των ισλαμικών χωρών Τουρκίας, Αζερμπαϊτζάν και Πακιστάν πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιανουαρίου στην πρωτεύουσα του Πακιστάν, Ισλαμαμπάντ, σε συνέχεια τη συνόδου κορυφής του 2017 στο Μπακού.
Αποφασίστηκε να διεξάγονται πιο συχνά αυτές οι συναντήσεις.
«Δεν χρειάζεται να περιμένουμε κάθε 3 ή 4 χρόνια», είπε ο Τσαβούσογλου.
Το τούρκικο δημοσίευμα επισημαίνει στην τριμερή συνάντηση συζητήθηκε «η ανάπτυξη των υποδομών, ιδίως στους τομείς των μεταφορών και της ενέργειας».























































