ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών έκανε γνωστό το Σάββατο πως την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, θα μεταβεί στην Άγκυρα ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Χάικο Μάας.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα θέματα των συζητήσεων που θα έχει ο Μάας με την τουρκική ηγεσία αναμένεται να είναι οι σχέσεις Γερμανίας – Τουρκίας, περιφερειακά ζητήματα καθώς και οι σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ως γνωστόν τον ερχόμενο Μάρτιο είναι προγραμματισμένη η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ για τις σχέσεις της με την Τουρκία και την επανεξέταση της συμμόρφωσής της ή μη στα συμπεράσματα προηγούμενων Συνόδων για την παραβατική της συμπεριφορά έναντι Κύπρου και Ελλάδας.























































