ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), Ισραήλ, Μοχάμεντ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν, Μπαχρέιν, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Χαμάντ μπιν Ίσα αλ Χαλίφα,


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου πρόκειται να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Μπαχρέιν, αποκάλυψαν κυβερνητικές πηγές την Παρασκευή.
Η Asharq Al-Awsat επικαλέστηκε πολιτικές πηγές της Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με τις οποίες ο Ισραηλινός πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει τριήμερη επίσκεψη στο Αμπού Ντάμπι στις 9 Φεβρουαρίου και θα συναντηθεί με τον διάδοχο πρίγκιπα σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναχιάν.
Ο Νετανιάχου θα μεταβεί στο Ντουμπάι την επόμενη μέρα, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και τον κυβερνήτη του Ντουμπάι, σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Μπαχρέιν για να συναντηθεί με τον βασιλιά Χαμάντ Μπιν Ισα Αλ Χαλίφα και τον πρίγκιπα διάδοχο Σαλμάν Μπιν Χαμάντ Μπιν Ισα Αλ Χαλίφα.
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Μπαχρέιν είναι μεταξύ των αραβικών χωρών που αποφάσισαν να εξομαλύνουν τις σχέσεις τους με το Ισραήλ.























































