ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δασκάλα αυνανίστηκε στην τάξη μπροστά σε παιδιά δημοτικού

Δασκάλα αυνανίστηκε στην τάξη μπροστά σε παιδιά δημοτικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκ προκαλεί η υπόθεση με πρωταγωνίστρια μια αναπληρώτρια δασκάλα σε ένα δημοτικό σχολείο στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, σε βάρος της οποίας έχουν απαγγελθεί 19 κατηγορίες για παιδική κακοποίηση μετά τη σύλληψή της την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, η 30χρονη Αμέλια Ρέσλερ, συνελήφθη μετά τις καταγγελίες μελών του προσωπικού του δημοτικού σχολείου «Mt. Zion» για την ανάρμοστη συμπεριφορά της που περιλάμβανε «άσεμνες και ανήθικες πράξεις μπροστά σε παιδιά σχολικής ηλικίας», ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Κάρολ σε μια δήλωσή του.

Το σχολείο βρίσκεται κοντά στο Κάρολτον, μια πόλη περίπου 50 μίλια δυτικά της Ατλάντα.

Οι ερευνητές απέκτησαν πρόσβαση σε φωτογραφίες και βίντεο της Ρέσλερ να αυνανίζεται μπροστά σε παιδιά της δευτέρας τάξης, ηλικίας 7 και 8 ετών, είπε η εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη Άσλεϊ Χάσλεϊ στο NBC News.

Οι Αρχές έχουν έρθει σε επικοινωνία με τα 19 παιδιά που βρίσκονταν στην τάξη όπου φέρεται να συνέβη το σοκαριστικό περιστατικό.

Επιπλέον κατηγορίες θα μπορούσαν να ασκηθούν με βάση αυτές τις συνεντεύξεις που διεξάγει η Αστυνομία, ανέφερε η Χάσλεϊ.

Αξιωματούχοι από το γραφείο του σερίφη έχουν έρθει σε επαφή με το γραφείο του εισαγγελέα.

Η Ρέσλερ κρατείται και δεν έχει οριστεί εγγύηση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε προοπτική εκτεταμένης συμφωνίας με τη Ρωσία – Η ανθρωπιστική διπλωματία της Μελάνια Τραμπ

Ο Ρούμπιο το ξεκαθάρισε: Δεν εγκαταλείπει την κυβέρνηση Τραμπ

Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ

Independent: Ο Ρούμπιο συζητείται έντονα ότι θα φύγει από την κυβέρνηση Τραμπ για να διεκδικήσει την Προεδρία των ΗΠΑ

Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr