ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαύρισαν τα δάχτυλα ασθενούς με Covid-19 και τα ακρωτηρίασε

Μαύρισαν τα δάχτυλα ασθενούς με Covid-19 και τα ακρωτηρίασε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μία ασθενής με κορονοϊό στην Ιταλία χρειάστηκε να ακρωτηριάσει τρία δάχτυλα, που μαύρισαν όταν ο ιός έπληξε τα αιμοφόρα αγγεία.

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε ιατρικό περιοδικό δείχνουν ότι τρία δάχτυλα της 86χρονης ασθενούς, που δεν κατονομάζεται, έχουν μαυρίσει.

Η νόσος covid-19 έχει προκαλέσει και σε άλλους ασθενείς σοβαρή βλάβη στα αιμοφόρα αγγεία, προκαλώντας θρόμβωση.

Αν και οι ειδικοί δεν είναι σίγουροι γιατί ο ιός προσβάλλει με αυτόν τον τρόπο τα αιμοφόρα αγγεία, η επικρατούσα θεωρία είναι ότι είναι το αποτέλεσμα μιας ανοσοαντίδρασης που αναγκάζει το σώμα να επιτίθεται σε υγιή ιστό.

Ένας 54χρονος που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό στην Καλιφόρνια, «έχασε» δύο δάχτυλα ως αποτέλεσμα εκτεταμένης βλάβης στους ιστούς και τους μύες μετά από ένα ταξίδι για σκι στη βόρεια Ιταλία τον περασμένο Φεβρουάριο και ένας ασθενής, πατέρας δύο παιδιών, από το Κάρντιφ της Ουαλίας, έχασε τον αριστερό του αντίχειρα και τον δείκτη πέρυσι μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό που τον «κράτησε» 61 ημέρες σε αναπνευστήρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιταλία: Έκτακτη εισφορά 5 δισ. ευρώ σε τράπεζες και ασφαλιστικές για κοινωνικά μέτρα – Και μειώσεις φόρων ενοικίων

Ο Ερντογάν καταπνίγει την ελευθερία του Τύπου και τρέμει παλλαϊκή εξέγερση

Επιπλέον 500 Ιταλοί αλεξιπτωτιστές στο Μιλάνο για την αντιμετώπιση μπαχαλάκηδων

Απίστευτο: Η Ιταλία κινδυνεύει να ξεμείνει από ζυμαρικά!

Ο Ζελένσκι κατηγορεί τις ΗΠΑ για καθυστέρηση στην παράδοση πυραύλων, ενώ η ένταση κλιμακώνεται

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr