Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απάντησε ο Ταραντίλης για το κλείσιμο της εθνικής οδού

Τι απάντησε ο Ταραντίλης για το κλείσιμο της εθνικής οδού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο κρατικός μηχανισμός είναι σε πλήρη κινητοποίηση, υποστήριξε σχετικά με το εν εξελίξει κύμα κακοκαιρίας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως είπε, για την αποτροπή και διαχείριση προβλημάτων, γίνονται αλλεπάλληλες συσκέψεις κι αναπτύσσονται όλες αυτές οι αναγκαίες πρωτοβουλίες σε συνεργασία με τις περιφέρειες και τους δήμους.

Ερωτηθείς σχετικά με το κλείσιμο της Αθηνών-Λαμίας και την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για «επιτελική ανικανότητα», ο κ. Ταραντίλης απάντησε πως η κυβέρνηση έδρασε προληπτικά και πως η απόλυτη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των πολιτών.

Όπως σημείωσε, «ο κρατικός μηχανισμός είναι πανέτοιμος, λειτουργεί, εργάζεται συνεχώς, ώστε να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα» που προκύπτει ανά την επικράτεια.

Για τις διακοπές ηλεκτροδότησης, ειδικά στις Σποράδες, απάντησε πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια να αποκατασταθούν οι βλάβες, που προκλήθηκαν από πτώσεις μεγάλων δέντρων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κινητοποιήσεις αγροτών: Κλειστή η Αθηνών-Θεσσαλονίκης στη Νίκαια – Τραυματισμοί και συλλήψεις

35 χρόνια παραχώρηση στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ-Egis: Η Εγνατία Οδός προς νέα εποχή

Iδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου – Καθυστερήσεις και στην Αθηνών-Λαμίας

Κύμα ψύχους «σαρώνει» τη χώρα – Πού θα χιονίσει – Αναλυτικά οι θερμοκρασίες

Καιρός: «Παγωμένη» Τσικνοπέμπτη – Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...