ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Ομογένεια, Ελληνολιβανική Πολιτιστική Ένωση (GLCU), Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Λίβανος,


















































Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
Το ισραηλινό πυροβολικό βομβάρδισε στόχους στη νότια Συρία
Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκατέσσερις συσκευές οξυγόνου δώρισε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο και το δημόσιο νοσοκομείο Ραφίκ Χαρίρι του Λιβάνου η Ελληνολιβανική Πολιτιστική Ένωση (GLCU).
Οι συσκευές μαζί με 30 ανταλλακτικά φίλτρα έφτασαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη Βηρυτό με πτήση των λιβανέζικων αερογραμμών ΜΕΑ.
Με την ευκαιρία αυτή, η Ελληνολιβανική Πολιτιστική Ένωση, διά του προέδρου της Ουαλίντ Ελιάς, εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην Πρεσβεία του Λιβάνου στην Ελλάδα και στην τοπική διοίκηση της ΜΕΑ Company καθώς και στον ταξίαρχο Dr. Η Bechara El-Khoury, ο οποίος επιμελήθηκε όλες τις διαδικασίες αποστολής και μεταφοράς του υλικού.
Ευχαρίστησε ακόμη όλους τους δωρητές που συνέβαλαν σε αυτήν την ανθρωπιστική αποστολή για την υποστήριξη των ασθενών της πανδημίας Covid-19 στον Λίβανο.
Η Ελληνολιβανική Πολιτιστική Ένωση χαιρετίζει επίσης την προωτοβουλία ομάδας γυναικών της λιβανέζικης κοινότητας στην Ελλάδα για την αποστολή τριών συσκευών παροχής οξυγόνου στον Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου.























































