ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

14 συσκευές οξυγόνου έστειλε στον Λίβανο η Ελληνολιβανική Πολιτιστική Ένωση

14 συσκευές οξυγόνου έστειλε στον Λίβανο η Ελληνολιβανική Πολιτιστική Ένωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεκατέσσερις συσκευές οξυγόνου δώρισε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο και το δημόσιο νοσοκομείο Ραφίκ Χαρίρι του Λιβάνου η Ελληνολιβανική Πολιτιστική Ένωση (GLCU).

Οι συσκευές μαζί με 30 ανταλλακτικά φίλτρα έφτασαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη Βηρυτό με πτήση των λιβανέζικων αερογραμμών ΜΕΑ.

Με την ευκαιρία αυτή, η Ελληνολιβανική Πολιτιστική Ένωση, διά του προέδρου της Ουαλίντ Ελιάς, εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην Πρεσβεία του Λιβάνου στην Ελλάδα και στην τοπική διοίκηση της ΜΕΑ Company καθώς και στον ταξίαρχο Dr. Η Bechara El-Khoury, ο οποίος επιμελήθηκε όλες τις διαδικασίες αποστολής και μεταφοράς του υλικού.

Ευχαρίστησε ακόμη όλους τους δωρητές που συνέβαλαν σε αυτήν την ανθρωπιστική αποστολή για την υποστήριξη των ασθενών της πανδημίας Covid-19 στον Λίβανο.

Η Ελληνολιβανική Πολιτιστική Ένωση χαιρετίζει επίσης την προωτοβουλία ομάδας γυναικών της λιβανέζικης κοινότητας στην Ελλάδα για την αποστολή τριών συσκευών παροχής οξυγόνου στον Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελλάδα-Κύπρος-Αίγυπτος: Οποιεσδήποτε Συμφωνίες ή Μνημόνια Κατανόησης σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων δικαιοδοσιών θα πρέπει να συνάπτονται σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και την UNCLOS – Σφαλιάρα στην πειρατική Τουρκία!

Αμερικανός πρεσβευτής στο Ισραήλ: Η ειρήνη απαιτεί την εξαφάνιση της Χεζμπολάχ

Αμερικανίδα Βουλευτής Νικόλ Μαλλιωτάκη για «Ασπίδα του Αχιλλέα»: «Είμαι ευτυχής που βλέπω την Ελλάδα και το Ισραήλ να συνεργάζονται για την ενίσχυση της εθνικής άμυνας της Ελλάδας»

Μάριο Νόφαλ: «Ενώ όλοι διαφωνούν για το ποιος πρέπει να ελέγχει τον νότιο Λίβανο, η Αθήνα συνεχίζει αθόρυβα να στέλνει στη Βηρυτό τα οχήματα για να το κάνει»

Η Ελλάδα δωρίζει τεθωρακισμένα στον Λίβανο – Στη Βηρυτό το δεύτερο μέρος της δωρεάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr