Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξάδελφος της βασίλισσας Ελισάβετ καταδικάστηκε σε φυλάκιση

Ξάδελφος της βασίλισσας Ελισάβετ καταδικάστηκε σε φυλάκιση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε φυλάκιση 10 μηνών καταδικάστηκε ξάδελφος της βασίλισσας Ελισάβετ αφού βρέθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση σε καλεσμένη στο προγονικό του κάστρο στη Σκωτία.

Ο Simon Bowes-Lyon, κόμης του Στράθμορ, παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε στην 26χρονη γυναίκα τον Φεβρουάριο του 2020, σε κρεβατοκάμαρα στο Κάστρο Γκλάμις, που ήταν η πατρική οικία της αείμνηστης μητέρας της βασίλισσας και όπου γεννήθηκε η αδελφή της βασίλισσας πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Το κάστρο βρίσκεται κοντά στο Νταντί στην κεντρική Σκωτία.

Το θύμα του υποφέρει ακόμη από εφιάλτες μετά την 20λεπτη επίθεση.

Ο κόμης ήρθε στο δωμάτιό της απρόσκλητος και φέρεται επανειλημμένα να τη θώπευσε ενώ της είπε ότι ήθελε να κάνει σχέση μαζί τη.

Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Της σήκωσε το νυχτικό και την εγκλώβισε στον τοίχο αγγίζοντάς την απρεπώς.

Όταν η γυναίκα απέρριψε την ερωτική του πρόταση την αποκάλεσε «αγενή, κακιά και φριχτό άτομο» και της είπε ότι δεν μπορούσε να του λέει τι θα κάνει στο ίδιο του το σπίτι.

Το θύμα κατάφερε να τον απωθήσει και να τον διώξει από το δωμάτιό της προτού στείλει μηνύματα απευθύνοντας έκκληση για βοήθεια στους άλλους καλεσμένους.

Ο κόμης επέστρεψε και προσπάθησε να ξαναμπεί στο δωμάτιό της.

Η γυναίκα το έσκασε το πρωί και επέστρεψε σπίτι της καταγγέλλοντας το περιστατικό στις Αρχές.

Ο Bowes-Lyon, 34 ετών, είναι πρώτος ξάδελφος της βασίλισσας.

Αφού παραδέχτηκε την ενοχή του, τον περασμένο μήνα, είπε «ντρέπομαι τρομερά για τις πράξεις μου οι οποίες προκάλεσαν τόση ταραχή σε καλεσμένο στο σπίτι μου.

»Δεν πίστευα ότι ήμουν ικανός να συμπεριφερθώ με τέτοιο τρόπο αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσω και να αναλάβω την ευθύνη».

Καταχωρίσθηκε σε μητρώο δραστών σεξουαλικών αδικημάτων για 10 χρόνια.

Αντιμετώπιζε το ενδεχόμενο φυλάκισης έως πέντε έτη αλλά καταδικάστηκε μόλις σε 10 μήνες όταν ο δικηγόρος έπεισε το δικαστήριο ότι ο κόμης είναι πραγματικά μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λονδίνο: «Σανδαλάκηδες» διαδηλωτές υπέρ της Γάζας την «έπεσαν» στην Oxford Street

Φρίκη στην Αθήνα: 20χρονος και ο 40χρονος σύντροφος του ασελγούσαν στα δύο μικρά ανίψια του 20χρονου

Ουκρανία: Το Κίεβο «συμφωνεί σε ειρηνευτικό σχέδιο» με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ

Ευρωπαϊκή αντιπρόταση για την Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις αντί παραχώρηση εδαφών, ρωσικές αποζημιώσεις και εκλογές

Οι Τούρκοι φοβούνται ότι το Ισραήλ αγοράζει γη στην κατεχόμενη Κύπρο – «Η Κύπρος προστίθεται στο μενού του νέου ιμπεριαλιστικού παιχνιδιού που στήνεται στην περιοχή μας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr