ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραγωδία στη Θήβα: Κάηκε 7χρονο προσφυγόπουλο σε δομή φιλοξενίας

Τραγωδία στη Θήβα: Κάηκε 7χρονο προσφυγόπουλο σε δομή φιλοξενίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τραγωδία σημειώθηκε στη Δομή Προσωρινής Υποδοχής Προσφύγων στη θέση Χαραϊντίνι Θήβας το βράδυ της Τρίτης, όπου εντοπίστηκε έναν 7χρονο προσφυγόπουλο χωρίς τις αισθήσεις του, μετά από πυρκαγιά.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο συνάντησαν αντίσταση από άτομα της δομής.

Οι πρόσφυγες θεωρώντας πως η Πυροσβεστική άργησε να φτάσει στο σημείο έσπασαν το παρμπρίζ ενός πυροσβεστικού οχήματος και αποπειράθηκαν να κλείσουν τον δρόμο της Παλιάς Εθνικής Οδού που βρίσκεται μπροστά από τη δομή, όμως δεν τα κατάφεραν.

Στο σημείο, βρέθηκαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις –τουλάχιστον έξι περιπολικά και δεκάδες αστυνομικοί– για να καταστείλουν τους εξάλλους πρόσφυγες και ακολούθησαν στιγμές έντασης.

Ακολούθησε η κατάσβεση της εστίας σε κτίριο, με τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ., ενώ το 7 ετών παιδί είχε ήδη ανασυρθεί από τους φιλοξενούμενους.

Ακολούθησε έρευνα για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλοι εγκλωβισμένοι στο κτίριο, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Σημειώνεται πως στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Επισημαίνεται, τέλος, πως για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση από την Αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το τέλος της Ευρώπης ή το τέλος των ψευδαισθήσεών της;

Εκβιασμός Ζελένσκι σε Ευρώπη: «Ή πληρώνετε 70 δισ. ή έρχονται 20 εκατομμύρια Ουκρανοί»

ΟΗΕ: 694.392 Σύροι πρόσφυγες επέστρεψαν στη Συρία από τον Ιανουάριο του 2025

Τέμπη: Στο Ειδικό Δικαστήριο Τριαντόπουλος, Αγοραστός και τρεις ακόμη για το μπάζωμα

Τραγωδία στην Πλάκα: Νεκροί και οι έξι αγνοούμενοι – Ερευνώνται τα αίτια της έκρηξης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr