ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα πραγματικά ασυνήθιστο και αρκετά ανησυχητικό περιστατικό για την κοινωνία της Ρόδου διαδραματίστηκε σε Γυμνάσιο του νησιού.
Ένας 14χρονος μαθητής της 3ης Γυμνασίου πήγε στο σχολείο, έχοντας στη τσάντα του ένα τσεκούρι 25 περίπου πόντων και φέρεται να είπε στους συμμαθητές του ότι το έχει μαζί του, για να σκοτώσει την καθηγήτρια των Αγγλικών, διότι δεν την συμπαθούσε.
Οι συμμαθητές του φοβισμένοι κατήγγειλαν το γεγονός στην καθηγήτρια η οποία με την σειρά της ενημέρωσε την διεύθυνση του Γυμνασίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ifmedia μια ομάδα γονέων έχει ανησυχήσει από το γεγονός αυτό και είναι αποφασισμένοι να ζητήσουν ακρόαση και εξηγήσεις από την διεύθυνση του Γυμνασίου.























































