ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγάλεω, Αστυνομία, Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, Δολοφονίες, Πυροσβεστική Υπηρεσία,


















































Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
Ινδονησία: Φανατικοί ισλαμιστές διαδηλωτές προσπάθησαν να διαλύσουν συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι
Εγγονός Χομεϊνί: Θα κάνουμε στο Ισραήλ ό,τι του έκανε και η Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σε κάδο σκουπιδιών στο Αιγάλεω, στη συμβολή των οδών Στ. Σαράφη και Μούδρου.
Το φρικιαστικό εύρημα εντόπισαν άνδρες της Πυροσβεστικής, που έσπευσαν να σβήσουν φωτιά που είχε ξεσπάσει στον κάδο.
Δίπλα ακριβώς, μέσα σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών, βρήκαν το πτώμα, που ήταν καμένο από τη μέση και πάνω.
Αμέσως, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής , οι οποίοι διερευνούν την υπόθεση.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο άνδρας δολοφονήθηκε και οι δράστες μετέφεραν το πτώμα στον κάδο των σκουπιδιών, ενώ δεν αποκλείεται οι ίδιοι να έβαλαν την φωτιά για να εξαφανίσουν τυχόν ίχνη τους.























































