ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας πρώτος ξένος ηγέτης στον Λευκό Οίκο με Μπάιντεν

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας πρώτος ξένος ηγέτης στον Λευκό Οίκο με Μπάιντεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα υποδεχθεί τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Γιοσιχίντε Σούγκα στον Λευκό Οίκο στις 16 Απριλίου, επιβεβαίωσε την Παρασκευή η αμερικανική κυβέρνηση.

Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός θα είναι ο πρώτος ξένος ηγέτης που θα συναντηθεί αυτοπροσώπως με τον Μπάιντεν, αφότου ο τελευταίος ανέλαβε τα καθήκοντά του, στις 20 Ιανουαρίου.

Το τελευταίο διάστημα ο Αμερικανός πρόεδρος έχει περιορίσει τις «συναντήσεις» του με τους ξένους ηγέτες, μόνο μέσω του διαδικτύου λόγω της πανδημίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απειλές Χέγκσεθ σε Κούβα και Ιράν από τη βάση του Γκουαντάναμο

Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα επιτεθούν εκ νέου στο Ιράν – «Μας περνούν για κορόιδα»

Τραμπ για Ιράν: «Ο νταής της Μέσης Ανατολής είναι νεκρός» – «Τώρα θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα»

Το Ιράν έπληξε αμερικανικούς στόχους σε Ιορδανία, Μπαχρέιν και Κουβέιτ – Αίγυπτος: «Η ασφάλεια των αδελφών αραβικών κρατών αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αιγυπτιακής και αραβικής εθνικής ασφάλειας»

Τι γνωρίζουμε για τις αεροπορικές επιδρομές σε ιρανικούς στόχους αντίποινα για την κατάρριψη του ελικοπτέρου «Apache»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr