ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται τριήμερη κακοκαιρία με χαλάζι και καταιγίδες σε πολλές περιοχές
Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν μαζική επίθεση στο Ιράν - Σοβαρός κίνδυνος κλιμάκωσης
Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα επιτεθούν εκ νέου στο Ιράν - «Μας περνούν για κορόιδα»
Αίγιο: Συνελήφθη ο 65χρονος Ιταλός για τους φόνους της συντρόφου του και του γιου της
Ερντογάν: «Η ασφάλεια της Τουρκίας δεν ξεκινά από το Χατάι, αλλά από το Χαλέπι, τη Δαμασκό και τη Βηρυτό»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι φαρμακευτικές εταιρίες Pfizer/BioNTech υπέβαλαν αίτημα στις αμερικανικές ρυθμιστικές Αρχές ζητώντας να εγκρίνουν το εμβόλιό τους για την Covid-19 και για τις ηλικίες 12-15 ετών.
Στην ανακοίνωσή τους οι δύο εταιρίες αναφέρουν ότι σκοπεύουν να υποβάλουν το ίδιο αίτημα και στις ρυθμιστικές Αρχές άλλων χωρών «εντός των επόμενων ημερών».
Η κοινοπραξία της αμερικανικής πολυεθνικής και της γερμανικής φαρμακευτικής ήδη προμηθεύει και την Ευρώπη με το εμβόλιο και πιθανόν να προκριθεί και στις επόμενες παραγγελίες της ΕΕ λόγω της τεχνολογίας m-RNA αλλά και της αξιοπιστίας στην καταβολή των δόσεων.























































