ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιχείρηση διάσωσης 300 Σύρων μεταναστών ανοιχτά της Πάφου

Επιχείρηση διάσωσης 300 Σύρων μεταναστών ανοιχτά  της Πάφου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πλοίο με 300 Σύρους μετανάστες κινδύνεψε να βυθιστεί 50 ναυτικά μίλια ανοικτά της Πάφου προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση των κυπριακών Αρχών.

Ειδοποιήθηκε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Επιχειρήσεων για παροχή βοήθειας. Στο μέρος έχει κληθεί κρουαζιερόπλοιο για παροχή βοήθειας, ενώ δόθηκαν οδηγίες για απόπλου δύο σκαφών του λιμενικού από τη Λεμεσό.

Εντός ολίγου αναμένεται να προσεγγίσει το πλοιάριο και το σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας “Ευαγόρας”, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται 2 ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας για παροχή βοήθειας αν χρειαστεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι 300 αλλοδαποί από τη Συρία, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και αρκετά γυναικόπαιδα, θα μεταφερθούν στο λιμάνι της Λεμεσού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συμμαχία Κύπρου-Μπαχρέιν για τη Συνύπαρξη και τη Διαθρησκειακή Πολυμορφία

Στο εδώλιο ο πρώην Μεγάλος Μουφτής της Συρίας

DW: Η Γερμανία αναζητά ενεργειακές συμφωνίες με την Τουρκία

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr