ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 2.917 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την επιδημία του ιού Έμπολα στη Δυτική Αφρική, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).
Τα ανθρώπινα κρούσματα σε Λιβερία, Σιέρα Λεόνε, Γουινέα, Νιγηρία και Σενεγάλη ανέρχονται πλέον σε 6.263. Ξεχωριστή, μικρής κλίμακας επιδημία έχει ξεσπάσει και στο Κονγκό, στην κεντρική Αφρική.
Ο ΠΟΥ έχει προειδοποιήσει πως ο αριθμός των κρουσμάτων μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 21.000 έως τα μέσα Νοεμβρίου εάν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης προκειμένου να περιοριστεί ο ρυθμός εξάπλωσης του ιού.
Πρόκειται για τη φονικότερη επιδημία Έμπολα από την ταυτοποίηση του ιού στα μέσα της δεκαετίας του 1970.























































