ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών κάλεσε τη Δευτέρα τους πολίτες να μην λάβουν μέρος στις διαδηλώσεις που σχεδιάζονται αυτή την εβδομάδα σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον κρατούμενο Αλεξέι Ναβάλνι, η υγεία του οποίου έχει επιδεινωθεί εξαιτίας της απεργίας πείνας που πραγματοποιεί.
«Κάθε επιθετική ενέργεια από συμμετέχοντες σε δημόσιες συναθροίσεις που δεν έχουν λάβει άδεια, ειδικά απόπειρες πρόκλησης συγκρούσεων με τους αξιωματούχους επιβολής του νόμου, θα θεωρείται απειλή προς τη δημόσια ασφάλεια και θα καταστέλλεται άμεσα», ανέφερε το υπουργείο.
«Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών Υποθέσεων καλεί τους πολίτες να μη συμμετάσχουν σε μη εγκεκριμένες διαδηλώσεις και να βγουν στις πλατείες και στους δρόμους που οι διοργανωτές έχουν ορίσει ως τόπους διαδηλώσεων για την ημέρα της διοργάνωσής τους.
»Ο κίνδυνος μόλυνσης με τον κορωνοϊό αυξάνεται με τις μαζικές συναθροίσεις», προστίθεται στην ανακοίνωση.
«Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών Υποθέσεων και άλλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου δεν θα επιτρέψουν αποσταθεροποίηση και θα εφαρμόσυν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διατήρηση της τάξης στις περιοχές όλης της χώρας», σημειώνεται.
Το υπουργείο διαβεβαίωσε ότι όλοι οι παραβάτες θα συλλαμβάνονται και θα θεωρούνται υπεύθυνοι.
Επιπλέον, το υπουργείο κάλεσε τους Ρώσους να ζητήσουν από ανήλικους συγγενείς τους να μην πάρουν μέρος στις διαδηλώσεις.
Την Κυριακή, οι σύμμαχοι του Αλεξέι Ναβάλνι είπαν ότι η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή και ανακοίνωσαν σχέδια για τις μεγαλύτερες, όπως ελπίζουν ότι θα είναι, διαμαρτυρίες στην ιστορία της σύγχρονης Ρωσίας την Τετάρτη.
Παράλληλα ο Μπορέλ, προειδοποίησε τη Ρωσία ότι ο επικριτής του Κρεμλίνου χρήζει ιατρικής βοήθειας.























































