ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρώσος Πρέσβης: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κρύβει την ύπαρξη εμβολίων από τον λαό

Ρώσος Πρέσβης: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κρύβει την ύπαρξη εμβολίων από τον λαό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ρώσος πρέσβης Αλεξάντερ Ματσεγκόρα, ένας από τους τελευταίους ξένους διπλωμάτες που έχουν απομείνει στην Πιονγιάνγκ, ισχυρίζεται ότι τα βορειοκορεάτικα ΜΜΕ κρύβουν την ύπαρξη εμβολίων για τον κορωνοϊό.

H Βόρεια Κορέα δεν θέλει τους πολίτες της να γνωρίζουν ότι υπάρχουν εμβόλια για τον κορωνοϊό, είπε ο Ρώσος διπλωμάτης.

Ο ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν επέτρεψε στα κρατικά μέσα ενημέρωσης να καλύψουν εκτενώς τις επιπτώσεις της πανδημίας στον έξω κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ζοφερών βίντεο των μαζικών ενταφιασμών και των απελπισμένων ιατρών.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει αναφερθεί ότι τα εμβόλια έχουν αναπτυχθεί με επιτυχία, παρά το γεγονός ότι 1,7 εκατομμύρια δόσεις της AstraZeneca αναμένεται να φτάσουν στη χώρα στο εγγύς μέλλον, ισχυρίζεται ο Ρώσος πρεσβευτής Αλεξάντερ Ματσεγκόρα.

Η κορεατική κρατική τηλεόραση προέβαλε σήμερα 10λεπτα βίντεο με κρούσματα και θανάτους σε όλο τον κόσμο, τα οποία περιλαμβάνουν συνεντεύξεις με τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και άτομα, που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε προοπτική εκτεταμένης συμφωνίας με τη Ρωσία – Η ανθρωπιστική διπλωματία της Μελάνια Τραμπ

Ελλάδα και Κατάρ πραγματοποίησαν τον πρώτο τους Πολιτικό Διάλογο – Τι συμφώνησαν η Ελληνική Δημοκρατία με το Εμιράτο

Ο Τραμπ ανοίγει απευθείας δίαυλο Μόσχας-Κιέβου ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται

Ο Μοχσέν Ρεζαΐ του Ιράν συζήτησε με τον Βλάντιμιρ Πούτιν «στρατηγική συνεργασία»

Ρωσία και Ελληνισμός: φιλελληνισμός, γεωπολιτική, κομμουνισμός και εκκλησιαστική πολιτική

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr