ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Κυριακή του Πάσχα έχει μεγάλα παιχνίδια στην Premier League, τη Serie A και τη Ligue 1 και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Αντρέα Παλομπαρίνι.
Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει για το ντέρμπι της Premier League, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2/5, 18.30).
Εξηγεί πού θα κριθεί το παιχνίδι, ποια είναι τα υπέρ και τα κατά των δύο αντιπάλων και γιατί η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να κάνει την υπέρβαση.
Ιταλικής καταγωγής, ο Αντρέα Παλομπαρίνι, «γυρίζει» στα γνωστά του λημέρια και μιλάει για τη Serie A.
Εξηγεί πώς η Ίντερ κατάφερε να σταματήσει την κυριαρχία της Γιουβέντους, η οποία κάνει πλέον αγώνα δρόμου για να μην μείνει εκτός Champions League.
Αναλύει τον αγώνα Ουντινέζε-Γιουβέντους (2/5, 19.00) και προβλέπει αλλαγές στη «Γηραιά Κυρία» στο τέλος της σεζόν.
Μιλάει ακόμα για το ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος Μονακό-Λυών (2/5, 22.00) και τη συναρπαστική μάχη που γίνεται στην κορυφή της Ligue 1.
Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, μετά την Ιταλία, να γίνει εφέτος η ανατροπή και στη Γαλλία και να χάσει τον τίτλο η Παρί Σεν Ζερμέν.























































