ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πυρά κατά του υπουργού Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτη, εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφορικά με τη χθεσινή του δήλωση περί διαπαιδαγωγικού χαρακτήρα των sms.
«Μετά την ανατριχιαστική ομολογία του κ. Γεραπετρίτη πως η κυβέρνηση διατηρεί την απαξιωμένη ανοησία των SMS για να “διαπαιδαγωγεί” -προφανώς σε μια κουλτούρα επιτήρησης- τους πολίτες που έξι μήνες κάνουν θυσίες με το λοκνταουν για να τις χαραμίζει με την ανικανότητα της η κυβέρνηση της ΝΔ, το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι να τερματίσει σήμερα κιόλας την υποχρέωση SMS για να βγει κάποιος μια βόλτα στις γιορτές του Πάσχα», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Η συνέχιση των SMS αποτελεί χυδαία κοροϊδία στους πολίτες, δεδομένου ότι στις 15 Μαΐου θα τα σταματήσουν μόνο και μόνο για χάρη των τουριστών, ασχέτως επιδημιολογικών δεδομένων», συμπληρώνει.
«Όσο για τον αυτόκλητο “παιδαγωγό” των πολιτών, ας διεκδικήσει πρώτα μια φορά την ψήφο των πολιτών και μετά να συμπεριφέρεται σαν ιεροδιδάσκαλος της δεκαετίας του ‘60 και να κρίνεται από τους πολίτες», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
























































