ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εστιατόρια / Εστίαση, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ιράν: Περισσότεροι από 1.000.000 μαχητές έτοιμοι να αντιμετωπίσουν Αμερικανούς στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αν και αποσύρθηκαν από την κυβέρνηση οι αρχικοί περιορισμοί στην επανεκκίνηση βάσει ΚΑΔ -με εξαίρεση τις επιχειρήσεις δεξιώσεων και τα κέντρα διασκέδασης- η απαγόρευση λειτουργίας σε εσωτερικούς χώρους προβληματίζει χιλιάδες επαγγελματίες που είτε δε διαθέτουν εξωτερικό χώρο λειτουργίας είτε αυτός είναι μικρός άρα καθιστά ασύμφορη την πλήρη επαναλειτουργία.
Υπολογίζεται ότι από τις περίπου 77.000 επιχειρήσεις του κλάδου, ένα 20%, δηλαδή περίπου 16.000 επιχειρήσεις, δε διαθέτουν εξωτερικό χώρο άρα αυτομάτως δεν μπορούν να σηκώσουν ρολά.
Στα πρώτα 24ωρα επανεκκίνησης της εστίασης, θα φανεί πόσοι από τους υπόλοιπους αντέχουν τους περιορισμούς ατόμων και τις αποστάσεις ανά τραπέζι, σε συνάρτηση με τη επιφάνεια εξωτερικών ή κοινόχρηστων χώρων που διαθέτουν.
Άγνωστος «Χ» παραμένει ο παράγοντας της απαγόρευσης μουσικής, ενώ εμπόδιο για την πλήρη επαναλειτουργία της εστίασης χαρακτηρίζεται και η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 11 το βράδυ.























































