ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Δανία, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Συρία,


















































Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Σκωτία: Ενισχύεται το μπλοκ υπέρ της ανεξαρτησίας στο Κοινοβούλιο της Σκωτίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Δανία θα στείλει επτά μαχητικά αεριωθούμενα F-16 στο Ιράκ στο πλαίσιο του αμερικανικού συνασπισμού ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, δήλωσε σήμερα η πρωθπουργός Χέλε Τόρνινγκ-Σμιτ.
Η πρωθυπουργός δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου πως έλαβε επίσημο αίτημα για βοήθεια χθες, Πέμπτη, το βράδυ από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
«Η κυβέρνηση είναι ως εκ τούτου έτοιμη να στείλει γρήγορα επτά μαχητικά αεριωθούμενα F-16 στην επιχείρηση», δήλωσε η Τόρνινγκ-Σμιτ.
Η ίδια δήλωσε πως περιμένει ότι το κοινοβούλιο της Δανίας θα εγκρίνει τη συμμετοχή της χώρας την ερχόμενη εβδομάδα και τα αεροπλάνα θα αρχίσουν να επιχειρούν αμέσως μετά. Τα αεροπλάνα θα επιχειρούν μόνο στον εναέριο χώρο του Ιράκ και όχι πάνω από τη Συρία, διευκρίνισε.























































