ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αριστοτελία Πελώνη, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα βήμα πιο κοντά στις ανακοινώσεις για τη μετακίνηση εκτός νομού που απαγορεύεται από τις 7 Νοεμβρίου 2020.
Έξι μήνες μετά απομένουν λίγες μόνο μέρες για να ανακοινωθεί η απελευθέρωση των υπερτοπικών μετακινήσεων, με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, να αναφέρει ότι σχετικές «ανακοινώσεις θα γίνουν την Τετάρτη».
«Στις 14 Μαΐου γίνεται ένα εξαιρετικά σημαντικό βήμα -τόσο για την κοινωνία όσο και για την οικονομία- με το άνοιγμα του Τουρισμού και την απελευθέρωση των υπερτοπικών μετακινήσεων», επεσήμανε η κυρία Πελώνη.
Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, όλες οι λεπτομέρειες θα οριστικοποιηθούν και για τα SMS και για την επέκταση του ωραρίου απαγόρευσης κυκλοφορίας και για τις υπερτοπικές μετακινήσεις.
Στις 14 Μαΐου θα γίνει το πρώτο βήμα στο χώρο του Πολιτισμού με το άνοιγμα των μουσείων.























































