ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο,


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Λάζλο Μπόλονι, ολοκληρώνοντας τη συνεργασία του με τους «πράσινους» έπειτα από 202 ημέρες, πληρώνοντας εν πολλοίς το «μάρμαρο» για τον μαθηματικό αποκλεισμό της ομάδας απ’ τα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν.
Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε επικοινωνία με τη διοίκηση του «τριφυλλιού» κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (10/05), όπου συμφωνήθηκε να αποχωρήσει από τώρα απ’ τον Παναθηναϊκό κι όχι μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.
Μαζί του θα αποχωρήσει άμεσα απ’ το «τριφύλλι» κι ο πρώτος βοηθός του Σεργκέι Κουζνιέτσοφ.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τρίτης (11/05) για τη Θεσσαλονίκη, με υπηρεσιακό τεχνικό τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο των «πράσινων» ως «υπηρεσιακός» στον αγώνα της Τετάρτης (12/05), με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ.
Εντός της Δευτέρας (10/05) είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κι επίσημη ανακοίνωση απ’ την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.























































