ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αττική, Γλυκά Νερά, Διάρρηξη, Δολοφονίες, Καρολάιν Κράουτς, Ληστεία, Σταύρος Μπαλάσκας,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας σε δηλώσεις του στο Live News αναφέρθηκε στις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών που δολοφόνησαν την 20χρονη γυναίκα στα Γλυκά Νερά.
Σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα, πιθανόν πρόκειται για αλλοδαπούς από το πρώην ανατολικό μπλοκ και ενδεχομένως να έχουν κάνει φυλακή για παρόμοιες πράξεις.
«Ξέρουν το διαρρηκτικό αντικείμενο, άρα είναι σίγουρα σεσημασμένοι διαρρήκτες» είπε ο κ. Μπαλάσκας και πρόσθεσε ότι έπειτα από εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. επιλέχθηκαν οι πιο άξιοι αξιωματικοί για να αναλάβουν την υπόθεση.
Τέλος, ανέφερε ότι ειδικοί βρίσκονται δίπλα στον σύζυγο του θύματος, προκειμένου να θυμηθεί λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν τους αστυνομικούς στον εντοπισμό των δραστών.























































