ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Όπου χαλαρώνουμε βλέπουμε προβλήματα

Μητσοτάκης: Όπου χαλαρώνουμε βλέπουμε προβλήματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την ανάγκη τήρησης των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού επισήμανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Ιουστίνο.

Γνωρίζουμε, πλέον, καλά τι πρέπει να κάνουμε, «αρκεί να θέλουμε όλοι να ελευθερωθούμε», τόνισε ο πρωθυπουργός, εξαίροντας το κοινωνικό έργο των ιεραρχών στην προσπάθεια «να πείσουμε τους λίγους διστακτικούς ή σκεπτικούς ότι πρέπει να εμβολιαστούν».

«Η εμπειρία μας λέει ότι, όπου τηρούνται τα μέτρα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και όπου δεν τηρούνται και αρχίζουμε και χαλαρώνουμε, αρχίζουμε και βλέπουμε τι γίνεται.

»Άρα, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει να κάνουμε».

«Χαιρόμαστε που το πρόγραμμα “Ελευθερία” πάει πολύ καλά και παίρνετε τα εύσημα και από τον λαό», τόνισε από την πλευρά του ο κύριος Ιουστίνος.

«Ο Σεβασμιώτατος, με λογικό λόγο προς το ποίμνιο, νομίζω ότι βοήθησε πάρα πολύ και με τις συνθήκες που έχουν τηρηθεί όλο αυτό το διάστημα και το Πάσχα, αλλά και συνολικά», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» – «Αυτή η πλάκα θα τελειώσει»

Αυτοδιοίκηση: Ψίχουλα από τον Μητσοτάκη απέναντι σε διεκδικήσεις 2,5 δισ. ευρώ

Η Θεσσαλονίκη σε κινηματογραφικό ρυθμό – Το 67ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ανοίγει αυλαία με την υποστήριξη της Allwyn

Αλλεπάλληλες απειλές για βόμβες σε αεροπλάνα – Απειλή και σε πτήση της Aegean Airlines

ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Πώς ξεσκεπάστηκε η απάτη μετά από καταγγελία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...