ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αίγυπτος ξέσκισε την Τουρκία και τον κωλοτούμπα Σαντάμ Χάφταρ της Κυρηναϊκής: «Το μνημόνιο [Τουρκίας-Λιβύης] είναι απολύτως άκυρο και ανυπόστατο»
Το Ισραήλ καταδίκασε την απόφαση της λιβυκής Βουλής να επικυρώσει το ανυπόστατο μνημόνιο Τουρκίας-Τρίπολης - Καυτά ερωτήματα για την άτιμη
Κάλας σε Φιντάν: «Το τουρκολυβικό μνημόνιο παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων κρατών»
Ο Νίκος Δένδιας στη Βοστώνη - Τι υπογράφει, με ποιους θα συναντηθεί
Έκρηξη στον Κολωνό: Τέσσερις τραυματίες, μεταξύ τους δυο αστυνομικοί - Έρευνα για πιθανή ενέδρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η μουσουλμανική Τουρκία που βυθίζεται όλο και πιο πολύ στις ακραίες αντιλήψεις δεν μπορεί να χωνέψει εύκολα τον γάμο των ομοφυλοφίλων που παντρεύτηκαν στον Βόσπορο.
Ο 21χρονος Κεσέρ έχει αραβική καταγωγή και ο 28χρονος Τουζούν είναι Κούρδος.
Όπως λένε, έχουν βιώσει πολλές διώξεις αλλά ήταν αποφασισμένοι να μην παντρευτούν με μυστικότητα, για αυτό επέλεξαν να ενώσουν τα δεσμά τους, σε μια κρουαζιέρα στον Βόσπορο.
Αν και γνώριζαν ότι νομικά δεν έχει κανένα αντίκρισμα, προχώρησαν στον γάμο τους για συμβολικούς λόγους.
Οι Κούρδοι συγγενείς του Τουσούν δεν είχαν κανένα πρόβλημα, από την αρχή που έμαθαν την σχέση έως το τέλος.
Δεν ήταν το ίδιο όμως με την οικογένεια του Κεσέρ, που έφτασαν στο σημείο να τους απειλήσουν ότι θα τους σκοτώσουν, αν και ήξεραν την σχέση και δεν είχαν πρόβλημα στην αρχή.
“Όλα καλά, αλλά αλλά κρατείστε την σχέση σας κρυφή αλλιώς θα σας σκοτώσουμε” τους είπαν.
Η πρώτη επίσημη αίτηση για γάμο ομοφυλοφίλων είχε γίνει πριν από τρία χρόνια, όταν η Μπαρίς Σουλού ήθελε να παντρευτεί την Αράς Γκιουνκιόρ που είχε κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου και ήταν άντρας με γυναικεία ταυτότητα, και φυσικά οι αρχές είχαν αρνηθεί να τους παντρέψουν.























































