ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξαφανίστηκε 17χρονη από το Χαϊδάρι

Εξαφανίστηκε 17χρονη από το Χαϊδάρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την Πέμπτη 03 Ιουνίου, και ώρα 22.30, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαϊδαρίου, η Αμάντα Σ. 17 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι ενημερώθηκε σήμερα, 04/6/2021, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η ανήλικη έχει πραγματοποιήσει πολλαπλές φυγές σε σύντομο χρονικό διάστημα για τις οποίες και πάλι το Χαμόγελο του Παιδιού είχε προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

«Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι η ανήλικη βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και λόγω της ιδιαιτερότητας των δυσκολιών που αντιμετωπίζει αλλά και λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του COVID-19» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Αμάντα Σ. έχει ύψος 1,62 μ., βάρος 62 κιλά, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν μπεζ παντελόνι, γκρι-άσπρη ζακέτα αθλητικής φόρμας και μαύρες παντόφλες με στρας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»

Η αλληλεγγύη έγινε πράξη από το Allwyn Care στον Πειραιά

Πειραιάς: Για μια θέση παρκαρίσματος, 77χρονος κραδαίνοντας τρίαινα επιτέθηκε σε 44χρονο και 38χρονο

Ασπρόπυργος: Ρομά επιτέθηκαν σε πυροσβέστες για να τους κλέψουν το πυροσβεστικό όχημα

Με μια στάση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες και δότες μυελού των οστών – 16 Ιουνίου συμμετέχουμε όλοι στην εθελοντική δράση «Allwyn Care Life Savers»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr