Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποινική δίωξη αντιεισαγγελέα Αγγελή – ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Επιβεβαιώνει πόσο «σκευωρία» ήταν η υπόθεση Novartis

Ποινική δίωξη αντιεισαγγελέα Αγγελή – ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Επιβεβαιώνει πόσο «σκευωρία» ήταν η υπόθεση Novartis
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ποινική δίωξη κατά του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αγγελή, γιατί σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ αρνήθηκε να παραλάβει usb με στοιχεία για λογαριασμό συγγενικού προσώπου πρώην υπουργού της ΝΔ που σχετίζονται με την Novartis, επιβεβαιώνει πόσο «σκευωρία» ήταν τελικά το πολύκροτο σκάνδαλο, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωσή του.

«Ο κ. Μητσοτάκης, που βάσισε όλη την επιχειρηματολογία του στην κατάθεση του κ. Αγγελή, δεν έχει παρά να ζητήσει έστω και τώρα μία συγγνώμη από τους πολίτες.

»Και για τα άθλια ψέματά του προκειμένου να γλιτώσει αυτούς που έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι και για το πλιάτσικο δισεκατομμυρίων σε βάρος Δημοσίου, ασφαλισμένων και φορολογουμένων, το οποίο εξάλλου επιβεβαίωσε και η ίδια η Novartis αποδεχόμενη να πληρώσει για διαφθορά στην Ελλάδα εκατοντάδες εκατ. ευρώ στον εξωδικαστικό συμβιβασμό στις ΗΠΑ.

»Μετά από αυτή την εξέλιξη καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να ενημερώσει ο ίδιος τον ελληνικό λαό, ως έχει υποχρέωση, ποιος είναι ο πρώην υπουργός της ΝΔ, που σύμφωνα με την ελληνική δικαιοσύνη ο κος Αγγελής προσπάθησε να προστατεύσει.

»Σε κάθε περίπτωση αυτό που είναι πια ολοφάνερο είναι πως η μόνη αληθινή σκευωρία είναι τα ειδικά δικαστήρια που προσπαθεί να στήσει ο κος Μητσοτάκης για τους πολιτικούς του αντιπάλους.

»Αλλά πάντα έτσι ήταν η Δεξιά και η παράδοση της οικογένειας Μητσοτάκη. Ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%

Κυριακή Μάλαμα: Αποχωρεί από το κόμμα του Κασσελάκη καταλογίζοντας του δεξιόστροφη πολιτική

Η Ρένα Δούρου στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών – Συνάντηση με τον Λευτέρη Νίκα στη Βουλή

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% – Ο Τσίπρας έως και 36%

Ανυποχώρητοι οι αγρότες: «Ο πρωθυπουργός μας εμπαίζει» – Ανοιχτά τα μπλόκα στις γιορτές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...