ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Σομαλιλάνδη στο πλευρό Ελλάδας και Κύπρου καταγγέλλει τον «έρωτα» της φιλοτουρκικής Σομαλίας με το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Τραγωδία στην Αχαΐα: 25χρονη απανθρακώθηκε σε σφοδρό τροχαίο
Ξανά «χρυσός» ο Τεντόγλου και στο Diamond League της Λωζάνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα… αποκάλυψη έχουμε από την περιοχή της Μεσολακκιάς. Μπορεί όλοι να έχουν στραμμένα τα βλέμματα στον Τύμβο Καστά, όμως λίγο πιο κάτω στο κέντρο του χωριού ένα άλλο εύρημα αποκαλύφθηκε και προκάλεσε έντονες συζητήσεις.
Ένα.. αγγούρι που ξεπερνάει το ένα μέτρο έγινε θέμα συζήτησης για τους θαμώνες του αναψυκτηρίου στο κέντρο του χωριού, γράφει το thousandnews.gr που έχει και την ανάρτηση.
Όλοι έσπευσαν να το δουν και να σχολιάσουν για το μέγεθός του. Μάλιστα δεν έλειψαν και εκείνοι που μπήκαν στη διαδικασία να το ονοματίσουν χρησιμοποιώντας ακόμα και το επίθετο… «ΜΕΓΑ».























































