ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με νέο διάταγμα που υπογράφτηκε την Παρασκευή αλλάζει ο κώδικας ένδυσης των μαθητών, ή μάλλον καλύτερα των μαθητριών στα σχολεία της Τουρκίας.
Η απόφαση δεν αποτελεί έκπληξη αφού η Τουρκία διολισθαίνει όλο και πιο πολύ στην ισλαμοποίηση της κοινωνίας σε τέτοιο βαθμό, που πραγματικά η χώρα είναι ένα βήμα πριν αποδεχθεί και επίσημα πλέον την Σαρία.
Σύμφωνα με τον νέο κώδικα ένδυσης στα σχολεία, οι μαθήτριες θα μπορούν να φορούν μαντίλα, κάτι που το είχε απαγορεύσει ο Κεμάλ Ατατούρκ από τις αρχές του 20ου αιώνα, και επίσης θα απαγορεύεται από εδώ και στο εξής στις μαθήτριες να φορούν μέικ απ.
Επίσης απαγορεύεται οι μαθητές να φέρουν τατουάζ και να κάνουν piercing.
Φυσικά απαγορεύεται τα κορίτσια να βάφουν τα μαλλιά τους, να φορούν καπέλα και τέλος απαγορεύονται τσάντες και γενικά ρούχα που θα μπορούσαν να θεωρηθούν πολιτικά σύμβολα.
Τέλος τα αγόρια απαγορεύεται να αφήνουν μουστάκι ή μούσι.























































