ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Intracom, INTRACOM DEFENSE (IDE), Intracom Holding, Αμυντική Βιομηχανία, Γεώργιος Τρουλλινός, Διπλωματικό Σώμα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), Πολεμική Βιομηχανία,


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ακόλουθος Άμυνας της Πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, Ταξίαρχος κ. Τζασίμ Σουράφα (Jassim Shurafa), επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Intracom Defense (IDE) στο Κορωπί.
Ο Ακόλουθος Άμυνας, τον οποίο υποδέχθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της IDE, κ. Γεώργιος Τρουλλινός, με ανώτερα στελέχη της εταιρείας, ενημερώθηκε για τις προοπτικές βιομηχανικής συνεργασίας με τα Η.Α.Ε. σε προγράμματα ενδιαφέροντος.
Σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκαν οι βέλτιστες μέθοδοι και η στρατηγική για την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας στο χώρο της αμυντικής βιομηχανίας.
Ο Ταξίαρχος Σουράφα είχε την ευκαιρία να δει τις εγκαταστάσεις και τις δυνατότητες παραγωγής της IDE, εστιάζοντας στο εξαιρετικό δυναμικό της εταιρίας που οδήγησε τις εξαγωγές της στο 93% κατά μέσο όρο του κύκλου εργασιών της κατά την τελευταία δεκαετία.
Η INTRACOM DEFENSE (IDE), θυγατρική της Intracom Holdings, είναι μια καταξιωμένη ελληνική εταιρεία στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων με αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα.
Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.
Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον τομέα της Άμυνας.
Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.























































