ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκρηξη κρουσμάτων στη Μόσχα – Πιέζονται πάλι τα νοσοκομεία

Έκρηξη κρουσμάτων στη Μόσχα – Πιέζονται πάλι τα νοσοκομεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μόσχα, Ρωσία,

Η Ρωσία ανακοίνωσε 17.906 νέα κρούσματα covid-19 το προηγούμενο 24ωρο, εκ των οποίων 9.120 στη Μόσχα, ο μεγαλύτερος αριθμός που έχει καταγραφεί από την αρχή της πανδημίας στη ρωσική πρωτεύουσα.

Παράλληλα τις προηγούμενες 24 ώρες άλλοι 466 ασθενείς με covid-19 υπέκυψαν, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών από την ασθένεια στη Ρωσία σε 128.911.

Συνολικά στη χώρα έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής 5.299.215 κρούσματα κορωνοϊού.

Με την κατάσταση της επιδημίας να επιδεινώνεται ραγδαία στη Μόσχα, η αντιδήμαρχος Αναστασία Ράκοβα δήλωσε σήμερα ότι οι Αρχές της πόλης θα αυξήσουν τον αριθμό των νοσοκομειακών κλινών που διατίθενται για ασθενείς με covid-19.

«Μέχρι στιγμής υπάρχουν σχεδόν 17.000 κλίνες στην πρωτεύουσα.

»Δεκαέξι νοσοκομεία, δύο νοσοκομεία παίδων, πέντε εφεδρικά νοσοκομεία καθώς και κινητές μονάδες σε οκτώ νοσοκομεία της πόλης δέχονται ασθενείς με covid-19.

»Τις επόμενες δύο εβδομάδες, αν κριθεί απαραίτητο, ο αριθμός των κλινών θα αυξηθεί στις 24.000», τόνισε.

Η Ράκοβα πρόσθεσε ότι στη Μόσχα θα ανοίξουν δύο ακόμη κέντρα καραντίνα στις 20 και τις 25 Ιουνίου για τους ασθενείς με κορωνοϊό που δεν μπορούν να απομονωθούν στα σπίτια τους.

«Λόγω της επιδεινούμενης επιδημιολογικής κατάστασης στη Μόσχα, οι ανάγκες για κέντρα καραντίνας αυξάνονται πάλι (…) Δύο ακόμη κέντρα θα επαναλειτουργήσουν στις 20 και 25 Ιουνίου», εξήγησε η αντιδήμαρχος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ από ΟΗΕ: Απειλεί με αφανισμό το Ιράν, σχεδιάζει βάσεις στην Γροιλανδία και προβλέπει πτώση καθεστώτος στην Κούβα και τέλος πολέμου στην Ουκρανία

Ρωσία-εκλογές: Η «Ενωμένη Ρωσία» του Πούτιν οδεύει προς άνετη επικράτηση

Πώς Ρωσία, Κίνα και Κατάρ πείθουν τη Δύση να στραφεί εναντίον του εαυτού της

Κίνα και Ινδία στο πλευρό της Ρωσίας: Αντιδρούν κατά των ΗΠΑ για τις νέες κυρώσεις

Γερμανία και Βρετανία φοβούνται και ετοιμάζονται για πόλεμο με τη Ρωσία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr