ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ταλ Ντίλιαν: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα που πήγαν στο Άγιο Όρος, ο πρώτος για να μιλήσει με τον… Θεό και ο δεύτερος για να ανακαλύψει πυρήνα των… Ζαπατίστας, στη μοναστική πολιτεία βρίσκεται και ο Ανδρέας Λοβέρδος, για προσκύνημα.
Δεν ξέρουμε τι αμαρτίες έχει ο Ανδρέας Λοβέρδος και ένιωσε την ανάγκη να προσκυνήσει, πάντως επισήμως λέγεται ότι “ο Ανδρέας Λοβέρδος, συνοδευόμενος από τον πολιτικό διοικητή του Αγίου Όρους Αρίστο Κασμίρογλου επισκέφθηκε και προσκύνησε στην Ιερά Μονή Καρακάλλου, όπου τον υποδέχτηκε ο ηγούμενος της μονής Φιλόθεος. Στη συνέχεια μετέβη και στην Ιερά Μονή Ιβήρων, όπου τον υποδέχτηκε ο ηγούμενος Ναθαναήλ, καθώς και ο πρώην ηγούμενος της μονής, Βασίλειος (Γοντικάκης).
Ο κ. Λοβέρδος θα λάβει μέρος αύριο σε σύσκεψη στο Ιεροκοινοτικό Μέγαρο στις Καρυές. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης θα μεταβεί στην Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Ακαδημία για να μιλήσει με τους καθηγητές και τους μαθητές”.
Δείτε και φωτογραφίες από το Αγιορείτικο Βήμα. Ο κύριος με τη μπλε μπλούζα ανάμεσα στους μοναχούς είναι ο προσκυνητής…
























































