ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βοιωτία, Νέα Δημοκρατία,


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πέθανε σε ηλικία 74 ετών ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεώργιος Βουρδουμπάς, σκορπίζοντας θλίψη στο κυβερνών κόμμα.
Γεννήθηκε στη Θήβα το 1947 και σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών αποκτώντας μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών.
Γιος του πρώην Βουλευτή Δημητρίου Βουρδουμπά, διατέλεσε το 1990 περιφερειάρχης Αττικής και δύο χρόνια αργότερα Πρόεδρος στον Οργανισμό Βάμβακος.
Το 1993 εντάχθηκε στην Πολιτική Άνοιξη.
Η ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην βοιωτού βουλευτή ΝΔ Γεωργίου Βουρδούμπα, ο οποίος έφυγε από την ζωή την Κυριακή 27 Ιουνίου. Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο».
«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη τον πρώην βουλευτή Βοιωτίας του κόμματος Γεώργιο Βουρδουμπά.
»Ο Γεώργιος Βουρδούμπας ήταν δικηγόρος με σπουδές στη Νομική Σχολή Αθηνών και μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών.
»Εκλέχθηκε βουλευτής τον Ιούνιο του 1985.
»Το 1990 διορίστηκε περιφερειάρχης Αττικής και δύο χρόνια αργότερα Πρόεδρος στον Οργανισμό Βάμβακος.
»Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.
























































