ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ζάκυνθος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Τουρισμός, Τουρίστες, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους
Champions League, Europa και Conference στην πλατφόρμα Αλαφούζου την περίοδο 2027-2031
Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ μαζί στην άμυνα, την ενέργεια, την ειρήνη και την ασφάλεια - Χαλύβδινη συμμαχία στην Ανατολική Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά από εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κλείνει τις επόμενες ημέρες ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά τις βραδινές ώρες μέχρι το πρωί για λόγους ασφαλείας των πολιτών. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο δρόμος θα κλείσει την Τετάρτη.
Για τον λόγω αυτό, την Τρίτη φθάνουν στο νησί 20 επιπλέον αστυνομικοί, οι οποίοι θα ενισχύσουν κυρίως τις πεζές περιπολίες στο κομμάτι του Λαγανά που θα κλείσει.
Η ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων του νησιού έρχεται να προστεθεί στους 120 αστυνομικούς που επιχειρούν το φετινό καλοκαίρι.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης, έστειλε χθες σαφές μήνυμα τόσο στην πολιτική ηγεσία όσο και στους αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, ότι πρέπει να επέλθει και πάλι η νομιμότητα στην Ζάκυνθο και ιδιαίτερα στο Λαγανά.
Οι αποφάσεις λήφθηκαν μετά τα επεισόδια και τους ξυλοδαρμούς μεταξύ τουριστών, αλλά και πολλά περιστατικά παραβατικότητας.
























































