ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Ιράν: Περισσότεροι από 1.000.000 μαχητές έτοιμοι να αντιμετωπίσουν Αμερικανούς στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα “σαφές μήνυμα” προς την αφγανική Κυβέρνηση έστειλαν οι Ταλιμπάν αναλαμβάνοντας την ευθύνη για δύο επιθέσεις αυτοκτονίας στην ανατολική και τη δυτική Καμπούλ που κόστισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 7 ανθρώπους.
Στόχος των επιθέσεων ήταν ένα λεωφορείο του αφγανικού στρατού και ένα όχημα μεταφοράς προσωπικού των αφγανικών ενόπλων δυνάμεων.
Σύμφωνα με τους Ταλιμπάν, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 20.
Η επίθεση στη δυτική Καμπούλ, κοντά στο πανεπιστήμιο, ήταν η σφοδρότερη, καθώς κατέστρεψε το στρατιωτικό λεωφορείο, ενώ έσπασαν τα τζάμια καταστημάτων.
Χθες η αφγανική κυβέρνηση υπέγραψε με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ διμερή συμφωνία ασφαλείας, ώστε να επιτραπεί σε 12.500 ξένους στρατιώτες να παραμείνουν στη χώρα το 2015.
«Είναι ένα σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση των λακέδων -που υπέγραψε τη συνθήκη των σκλάβων- ότι θα αυξήσουμε τις επιθέσεις μας», δήλωσε εκπρόσωπος των Ταλιμπάν.























































