ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί αποφάσισαν εισαγγελέας και ανακριτής την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Γιατί αποφάσισαν εισαγγελέας και ανακριτής την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων κρίθηκε από τη δικαιοσύνη ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος έχει ήδη κρατείται προσωρινά στις φυλακές της Τρίπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κρίση της ανακρίτριας και της εισαγγελέως ,οι οποίες ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκισή του, μέτρησε το γεγονός ότι ο ηθοποιός για μεγάλο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα από το 2008 εως και το 2014, που φέρονται να έχουν τελεστεί οι αξιόποινες πράξεις του βιασμού και της απόπειρας βιασμού, φέρεται ότι εκμεταλλευόμενος τη θέση του σκηνοθέτη – θιασάρχη και ασκώντας εξουσία, να προχωρούσε στις πράξεις αυτές σε βάρος των θυμάτων του.

Στο σκεπτικό της προφυλάκισης του ηθοποιού, κατά τις ίδιες πληροφορίες, διατυπώνεται η κρίση ότι ο ηθοποιός θα μπορούσε να επανέλθει στα επαγγελματικά του και να επαναλάβει τα αδικήματα.

Επιπλέον, δικαστής και εισαγγελέας στάθμισαν και την ιδιαίτερη σκληρότητα που επέδειξε κατά της διάρκεια τέλεσης των πράξεων του, αφού φέρεται να μην κάμφθηκε από την αντίσταση των γυναικών και συνέχισε απτόητος την επίθεση σε βάρος τους.

Ο ηθοποιός, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, έφτασε στην Τρίπολη το μεσημέρι και υποβλήθηκε σε θερμομέτρηση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ελεονώρα Μελέτη συνέθλιψε τη λυσσασμένη αιμοσταγή τουρκική βαρβαρότητα με τις ψήφους των ευρωβουλευτών

Ποινές-χάδι και ελεύθεροι με αναστολή οι δύο αστυνομικοί για τον βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας

Ένοχοι οι δύο αστυνομικοί για τον βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομόνοιας

Ρόδος: 49χρονος βίαζε την 33χρονη νύφη του και την απειλούσε ότι θα χάσει την επιμέλεια των παιδιών της

Ο Τζέφρι Έπσταϊν διέταξε 16χρονη να γδυθεί και να του κάνει μασάζ ενώ συνομιλούσε σε ανοιχτή ακρόαση με τον Ντόναλντ Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr