ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζέτα Μακρυπούλια, Μιχάλης Χατζηγιάννης,


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ
Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες - Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης χώρισαν μετά από 12 χρόνια σχέσης.
«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» είπαν ο γνωστός τραγουδιστής και η ηθοποιός και παρουσιάστρια στην Espresso.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ηθοποιός έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού, όμως και μετά τον χωρισμό τους πήγαινε στο σπίτι του τραγουδιστή στη Γλυφάδα για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αναφέρει η Espresso, σκοπεύει να αφήσει άμεσα το σπίτι στην περιοχή των βορείων προαστίων.























































