ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλάει για το νέο ξεκίνημα της Εθνικής Ομάδας στο Nations League και τον αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία.
Πρεμιέρα κάνει απόψε η Εθνική Ομάδα στο Nations League και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής σχολιάζει τον αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τη Βόρεια Ιρλανδία (21:45) και επισημαίνει ότι η Εθνική Ομάδα θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη στο Μπέλφαστ.
Πιστεύει ότι η Εθνική Ομάδα έχει μεγάλες προοπτικές, και μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο του Nations League και να πετύχει τον μεγάλο της στόχο, την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αφιερώνει ένα τραγούδι του, που πιστεύει ότι ταιριάζει στην Εθνική Ομάδα.
Αναφέρεται ακόμα στο ντέρμπι της πρώτης κατηγορίας του Nations League Ισπανία-Πορτογαλία που διεξάγεται επίσης σήμερα στη Σεβίλλη (21:45).
Δείτε το βίντεο:























































