Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισραήλ θα απαντήσει στην επίθεση που δέχθηκε το τάνκερ – Ιράν: «Ισχυρή απάντηση» εάν απειληθούμε

Το Ισραήλ θα απαντήσει στην επίθεση που δέχθηκε το τάνκερ – Ιράν: «Ισχυρή απάντηση» εάν απειληθούμε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιράν, Ισραήλ, Τάνκερ,

Ιρανός αξιωματούχος προειδοποίησε για «ισχυρή» απάντηση σε οποιαδήποτε κίνηση που θα απειλήσει την ασφάλεια της Τεχεράνης, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα τη Δευτέρα σύμφωνα με το Reuters, καθώς οι ΗΠΑ, η Βρετανία και το Ισραήλ κατηγορούν το Ιράν για επίθεση σε ισραηλινό τάνκερ.

Σημειώνεται πως το Ιράν αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην επίθεση στα ανοικτά των ακτών του Ομάν την περασμένη εβδομάδα, στην οποία σκοτώθηκαν δύο μέλη του πληρώματος, ένας Βρετανός και ένας Ρουμάνος.

Το Ισραήλ πρέπει να απαντήσει στην επίθεση που δέχθηκε το τάνκερ «Mercer Street» την προηγούμενη εβδομάδα στα ανοικτά του Ομάν και θα το πράξει στον κατάλληλο χρόνο, τόνισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας του ισραηλινού κοινοβουλίου Ραμ Μπεν Μπαράκ, μιλώντας στο Στρατιωτικό Ραδιόφωνο της χώρας.

«Υπόσχομαι ότι το Ισραήλ δεν πρόκειται να κάτσει ήσυχα στη γωνιά του μετά από ένα πλήγμα κατά πλοίων ή πολιτών του και θα απαντήσει όταν βρει το πού και πώς, αλλά και το πότε», σημείωσε, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, ο Μπεν Μπαράκ, πρώην υπαρχηγός της Μοσάντ.

«Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι μιλούμε για μια τρομοκρατική επίθεση και το τι σημαίνει το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικές δυνατότητες», πρόσθεσε ο Ισραηλινός βουλευτής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή

ΗΠΑ – Επείγουσα Προειδοποίηση: «Εγκαταλείψτε το Ιράν τώρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr