ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, Τζεν Ψάκη,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Λευκός Οίκος απέρριψε την έκκληση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για ένα μορατόριουμ στη χορήγηση αναμνηστικών δόσεων για την Covid-19, εκτιμώντας ότι οι ΗΠΑ δεν χρειάζεται να επιλέξουν αν θα χορηγήσουν μια τρίτη δόση στους πολίτες τους ή αν θα δωρίσουν τα εμβόλια στις φτωχές χώρες.
Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκη είπε ότι δεν τίθεται θέμα «επιλογής».
«Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα κάνουμε και τα δύο» και «δεν είναι ανάγκη να επιλέξουμε» αν θα χορηγηθεί τρίτη δόση στους Αμερικανούς –κάτι που εξάλλου δεν έχει αποφασιστεί επισήμως– ή αν θα βοηθηθούν οι φτωχότερες χώρες.
Η Ψάκη είπε ότι οι ΗΠΑ έχουν ήδη δώσει πάνω από 100 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων σε διάφορες χώρες, δηλαδή περισσότερες από όλες τις άλλες χώρες του κόσμου όλες μαζί.
Μέχρι σήμερα οι αμερικανικές αρχές δεν έχουν πάρει μια απόφαση για το πότε και αν θα αρχίσουν να χορηγούν αναμνηστικές δόσεις.
Η Γερμανία και το Ισραήλ έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα ξεκινήσουν τους εμβολιασμούς, κυρίως σε ηλικιωμένους και σε ευάλωτα άτομα.























































