ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λιοντάρια σκότωσαν τρία μικρά παιδιά, κοντά στο φυσικό καταφύγιο του Νγκορονγκόρο στην Τανζανία, την ώρα που προσπαθούσαν να βρουν ζώα που είχαν χαθεί από ένα κοπάδι, έγινε γνωστό από την αστυνομία.
Ηλικίας 9 έως 11 ετών, τα παιδιά επέστρεφαν από το σχολείο και μπήκαν σε ένα δάσος κοντά στην προστατευόμενη περιοχή Νγκορονγκόρο αναζητώντας τα ζώα, εξήγησε ο Τζάστιν Μασέτζο, ο αρχηγός της Αστυνομίας της Αρούσα.
«Σε εκείνη την περιοχή λιοντάρια τους επιτέθηκαν και σκότωσαν τρία παιδιά, ενώ τραυμάτισαν ακόμη ένα», συμπλήρωσε.
Το Νγκορονγκόρο, που βρίσκεται στη βόρεια Τανζανία, ένας κρατήρας παγκοσμίως γνωστός για τα τοπία του και την άγρια πανίδα του, εντάσσεται στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο.























































