ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο ανεξάρτητος Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου αποσυνδέοντας ταυτόχρονα το θέμα με την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.
Μιλώντας στα parapolitika ο Βασίλης Οικονόμου δήλωσε: «Όχι, δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν υπάρχει αλλαγή πολιτικής, άρα θα πω όχι. Οι θέσεις μου είναι γνωστές εδώ και καιρό, τις έχω καταθέσει. Και όσο δεν αλλάζει πολιτική η κυβέρνηση, εγώ θα συνεχίζω να λέει όχι».
Παράλληλα για την στάση του στο θέμα του προέδρου της Δημοκρατίας ο βασίλης Οικονόμου τόνισε ότι “είναι μια διαφορετική περίπτωση. Είναι μια διαφορετική διαδικασία. Όταν έρθει η ώρα θα συζητήσουμε. Λευκή επιταγή δεν δίνουμε σε κανέναν».
























































