ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο ανεξάρτητος Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου αποσυνδέοντας ταυτόχρονα το θέμα με την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.
Μιλώντας στα parapolitika ο Βασίλης Οικονόμου δήλωσε: «Όχι, δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν υπάρχει αλλαγή πολιτικής, άρα θα πω όχι. Οι θέσεις μου είναι γνωστές εδώ και καιρό, τις έχω καταθέσει. Και όσο δεν αλλάζει πολιτική η κυβέρνηση, εγώ θα συνεχίζω να λέει όχι».
Παράλληλα για την στάση του στο θέμα του προέδρου της Δημοκρατίας ο βασίλης Οικονόμου τόνισε ότι “είναι μια διαφορετική περίπτωση. Είναι μια διαφορετική διαδικασία. Όταν έρθει η ώρα θα συζητήσουμε. Λευκή επιταγή δεν δίνουμε σε κανέναν».
























































